dinsdag 8 november 2011

Opdracht

Opdracht:


Ontwerp een MediAidkit die vrouwen in de regio van jullie casus direct kunnen gebruiken om hun  arbeidsomstandigheden te verbeteren. De MediAidkit bevat alles wat de ontvanger nodig heeft om de oplossing van de mediastrategie die jullie als groepje hebben bedacht – meteen in gang te zetten.
Uitgebreide handleidingen zijn overbodig: de 
ontvanger kan direct aan de slag.


Toelichting:

De mediastrategie is gebaseerd op onderzoek dat je gaat doen omtrent het land waarin de ontvanger zich bevindt en de industrie waarin de bevolking uit jouw casus werkt.
Je formuleert de behoeften die er bestaan bij de inwoners van een land om actief een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van hun leef- en arbeidsomstandigheden.
Tevens doe je uitgebreid onderzoek naar de diverse media die relevant zijn voor het gebied en de industrie uit jullie casus. Dat kunnen massamedia zijn, nieuwe media, maar ook lokale media.
Je onderzoekt de verspreiding, de impact, het gebruik en de mediacultuur. NB: ook de producten uit de industrie van je casus kunnen mediadragers bevatten! Vanuit de mediastrategie creëer je een oplossing.
Deze oplossing krijgt vorm en openbaart zich bij het openen van de MediAidkit.
Jullie stellen de MediAidkit tijdens de eindpresentatie tentoon als professionele units die klaar zijn voor verzending.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten